Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos. Ergo-scaune.ro își asumă dreptul de a modifica aceste precizări fără a emite vreo altă notificare. Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a naviga pe această pagină.

  1. Protecția dreptului de autor

Conținutul afișat pe site-ul ergo-scaune.ro este proprietatea Ergo-scaune.ro și a furnizorilor. Acesta conține texte, imagini, grafice, programe sau oricare alte date, sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea acestora fără acodrul scris al Ergo-scaune.ro se pedepsește conform legii în vigoare.

  1. Confidentialitatea datelor

Ergo-scaune.ro se angajează să respecte legea privind Confidențialitatea datelor personale ale utilizatorului site-ului și să le folosească numai în scopul de a contacta sau informa clienții. Ergo-scaune.ro nu furnizează aceste date unor părți terte sub nici o formă, fără acordul explicit al posesorului.

  1. Liberul acces la informatiile de pe site

Ergo-scaune.ro asigură liberul acces la informațiile de pe site, tuturor utilizatorilor, în interes personal, dar nu oferă dreptul de a descărca, modifica, copia sau exploata site-ul în scopuri comerciale fără a avea acordul prealabil scris al Ergo-scaune.ro.

  1. Fraudarea site-ului

Orice tentativă de fraudare a site-ului Ergo-scaune.ro va fi pusă sub cercetare penală. Fraudare se consideră orice încercare de a accesa datele altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de infectare a serverului care găzduiește site-ul ergo-scaune.ro.

 

  1. Litigii si dispozitii finale

Orice altfel de probleme nespecificate, cauzate de produsele, serviciile și informațiile prezentate pe acest site vor fi soluționate pe cale amiabilă în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data sesizării utilizatorului. Sesizarea se va face în formă scrisă. În cazul în care problema nu va putea fi soluționată pe cale amiabilă vor interveni instanțele competente românești. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri din momentul în care își exprimă acordul cu acești Termeni și Condiții, prin utilizarea site-ului ergo-scaune.ro.

 

  1. Termene de livrare

Livrarea produselor listate pe ergo-scaune.ro se face  în toată țara, în termen de 5-15 zile lucrătoare, termenul variază în funcție de stocul disponibil și de cerințele de personalizare a modelelor.

 

  1. Modalitate de plată

Modalitatea de plată diferă în funcție de procesul intern de achiziție al clientului. De aceea vă punem la dispoziție mai multe opțiuni:

– Plată numerar sau ramburs

– Ordin de plată la livrare

– 50% avans, 50% la livrare prin OP.